Linkedin

zoeken

Een bedrijfsovername via een Management Buy In (MBI)

Via een management buy in neemt u de positie van het huidige management over en start u met de directievoering. Dit betekent dat u geen bedrijf van ‘nul af aan’ hoeft te starten. Dit is namelijk vaak een drempel. Bij een bedrijfsovername via een goed uitgevoerde management buy in weet u zeker dat er een stevige basis aanwezig is.

Voordelen van een Management Buy In

Corporate Match en Management Buy In: vrijblijvend kennismaken

Wij hebben al vele MBI’s begeleid. Door het gebruiken van onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat u de juiste prijs betaald wordt en dat u de beste voorwaarden afsluit. Samen met u bespreken we de mogelijkheden van u als kopende kandidaat. 

Daarnaast bekijken wij uw wensen:

Wij helpen u vervolgens in het proces om te komen tot een overname. Van essentieel belang is dat u als MBI-kandidaat tevens in staat en bereid bent, om eigen geld bij de koop van een bedrijf te investeren.

Wij kunnen u helpen bij het vinden van een geschikt bedrijf en het realiseren van de overname door de juiste stappen te zetten en de goede overnamefinanciering te arrangeren. Tevens kunnen we samen met onze partners een boekenonderzoek laten uitvoeren en de punten op de “i” zetten met een bekwame jurist. Wij hebben een specifiek pakket voor MBI kandidaten. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier

sitemap contact voorwaarden ontwerp dotsolutions